EHSPublicatiesPublicaties stichting EHSTien tips vermindering blootstelling thuis
Tien tips vermindering blootstelling thuis

Mensen die elektrogevoelig zijn geven aan gezondheidsklachten te ondervinden wanneer zij worden blootgesteld aan elektromagnetische velden (EMV, ofwel straling). Alle voorwerpen waar elektrische spanning op staat of waar stroom door loopt, stralen deze velden uit. Denk aan mobieltjes, zendmasten en computers, maar ook aan wasmachines en spaarlampen.
Heeft u vage gezondheidsklachten of slaapt u slecht? Of wilt u uit voorzorg de blootstelling aan straling beperken?
Download 10 tips die u thuis kunt uitvoeren.

File Size: 62.06 KB