EHSPublicatiesPublicaties stichting EHSTien tips vermindering blootstelling thuis
Tien tips vermindering blootstelling thuis

Alle voorwerpen waar elektrische spanning op staat of waar stroom door loopt, stralen elektromagnetische velden (EMV, ofwel straling) uit. Denk aan mobieltjes, zendmasten en computers, maar ook aan wasmachines, de stofzuiger en spaarlampen.
Heb je vage gezondheidsklachten of slaapt je slecht, vaak hoofdpijn of lusteloosheid, gestressed? Of wil je gewoon uit voorzorg de blootstelling aan straling beperken?
Download 10 tips die je thuis kunt uitvoeren en beperk gezondheidsklachten door straling. Voorkom dat de klachten je de baas worden.

File Size: 296.52 KB