EHSActiviteitenLandelijke demonstratie ​STOP 5G

Landelijke demonstratie ​STOP 5G

De Werkgroep Landelijke Demonstratie 5G Den Haag houdt op maandag 9 september een demonstratie in Den Haag, start om 12.00u.

Waarom demonstreren:
'Wij zijn zeer bezorgd over de gezondheidseffecten die de uitrol van 5G zal veroorzaken. Wij, als burgers worden zonder dat we daar enige zeggenschap over hebben opgezadeld met een nieuwe technologie, waarbij de gevolgen voor onze privacy niet te overzien zijn en wij de schadelijke gevolgen voor de gezondheid niet kennen.  We hebben geen vrije keus en daarom is uitrol van 5G ONDEMOCRATISCH'.

DOE MEE EN MELD JE AAN VOOR DE LANDELIJKE DEMONSTRATIE STOP 5G OP 9/9/19

Meld je aan
1 Als je wil meelopen met de demonstratie op 9 september 2019 in Den Haag, klik op: Meelopen.
2 Als je de actiegroep 5G Den Haag wil steunen, klik op: Meehelpen.

De overheid kan niet om ons heen als we ons massaal laten horen!
Kom net als in Brussel, Florence, Rome, Bern en diverse staten in Amerika in actie en doe mee!

De Werkgroep Landelijke Demonstratie 5G Den Haag

De demonstratie wordt ondersteund door:
www.stopumts.nl
www.letstalkabouttech.nl