EHSActiviteitenLezing CPLD

Lezing CPLD

De vierde van vier lezingen in 2017 georganiseerd door de CPLD Vereniging, voor leden van de vereniging en belangstellenden.

Titel:

HELP MIJN HUID, de lente, zomer, herfst en winter komen eraan!

UV-straling, zonlicht en zichtbaar licht veroorzaken veel “onzichtbaar” leed. Circa 4 miljoen mensen in Nederland moeten zich langdurig of tijdelijk hier tegen extra beschermen.

Elfriede Wijsma, oprichtster van het bedrijf YOU&UV en zelf ervaringsdeskundig, vertelt over UV-straling, de veelvoorkomende ziekten en mogelijke oplossingen in het dagelijks leven. YOU&UV is de specialist voor mensen met een zon/UV- gerelateerde aandoening en wordt inmiddels gezien als de expert op het gebied van UV-straling en dagelijks benaderd met de meest uiteenlopende vragen. De presentatie wordt door middel van beeldmateriaal en voorbeeldproducten ondersteund en er is alle ruimte om vragen te stellen.
Ook uit preventief oogpunt is bescherming van het lichaam tegen UV-straling belangrijk, zeker bij kinderen.

Vanaf 10.30 uur bent u welkom op de locatie in Nijkerk. Kijk op de website van de vereniging voor details en aanmelding. Aanmelding uiterlijk 19 november 2017!

CPLD Vereniging is een patiëntenvereniging voor mensen die CPLD (Chronische Polymorfe Licht Dermatose, PLE, PLME oftewel zonneallergie) of die last van straling hebben.

Wilt u ons steunen?

De stichting kan haar werk doen dankzij de giften van vele donateurs. Zonder uw steun redden wij het niet.

Word donateur...

Volg ons op Twitter

Go to top