EHSContact
 • Algemeen, contact per mail

  Voor algemene en administratieve vragen, contact met de regiocoördinator en contact met het bestuur.

  Stuur je vraag per mail...

 • Telefonische informatie

  Infolijn Elektrohypersensitiviteit

  Bel met het telefoonteam via 0900-9266.

  Stel uw vragen en vind een luisterend oor voor uw verhaal. De mensen van het telefoonteam zijn ervaringsdeskundigen en weten waar het over gaat. Ze kennen zin en onzin over elektrohypersensitiviteit en helpen u op weg met informatie en tips of verwijzen eventueel door naar  deskundige hulp.

  De tijden dat u kunt bellen vind u in onderstaand schema.

  Het kan zijn dat er nog een gesprek gaande is, u krijgt dan een voicemailbericht. Probeer het later nog eens.

   Bereikbaarheid 

  0900-9266

  13:00 tot 16:00 uur

   

  maandag

  ja

   

  dinsdag

  ja

   

  woensdag

  ja

   

  donderdag

  ja

   

  vrijdag

  ja

   

  zaterdag

  nee

   

  zondag

  nee

   

  Ons telefoonnummer betreft een betaalde informatiedienst, de kosten daarvan bedragen 9 ct per minuut boven het normale tarief. De opbrengst wordt besteed aan het instandhouden van de infolijn en het begeleiden en trainen van de mensen van het telefoonteam.
   
 • Onderlinge sociale contacten

  Praten met lotgenoten kan helpen! Via de sociale contactlijn.
  Lotgenoten herkennen en begrijpen wat je doormaakt. Je hoeft hun het begrip EHS niet uit te leggen, en dat is iets wat door velen als verrassend prettig wordt ervaren. Als je iemand spreekt/ontmoet in een soortgelijke sitiatie kan het je helpen om de eigen situatie beter te relativeren. Door informatie en praktische tips uit te wisselen kun je ideeën opdoen om je eigen leefsituatie te verbeteren.

  Hiervoor is de sociale contactlijn bedoeld. Mensen kunnen zich aanmelden om met lotgenoten in contact te komen om te praten, maar misschien ook een keertje koffiedrinken of wandelen of andere activiteiten.
  Interesse in lotgenotencontact? Meld je aan via een bericht  of bel naar de infolijn: 0900-9266 (check eerst de bereikbaarheid).

Go to top